}

Vägen till mannens hjärta- emotionella attraktionen.

Ok tjejer, många av er kommer bli skitsura, det är inte min intention men detta måste bara sägas.‼️‼️

Jag hör så ofta hur tjejer säger: ”Han kommer inte hitta bättre än mig,” och det hör man oftast när mannen inte vill ta steget djupare i förhållandet (varför vill de inte det är en annan fråga, som jag inte kommer ta upp här och nu).
Faktumet är att han kan hitta bättre, bättre för honom, det är därför han inte vill ta steget längre, för innerst inne vet han just det: han kan hitta bättre. Ja, han trodde att du är och var toppen: vacker, sexig, smart osv men uppenbarligen blev han inte attraherad emotionellt.
Och det är avgörande: En man kan inte uppleva känslomässig attraktion för en kvinna om han inte kan se henne som jämlik i livet. Och om en man ser en kvinna som högre “status” eller som en ännu bättre person än han ser på sig själv, kan attraktionen bli ännu mer intensiv.

När en man upplever denna typ av attraktion för en kvinna, skiljer han henne från alla andra kvinnor i hans sinne, och hon blir någon unik och speciell som omedelbart har hans respekt och beundran. Och dessa är tankar som vanligtvis inte tar tag på män med någon fysisk attraktion.

Fysisk attraktion är uppenbar, eftersom det handlar om externa saker. Denna attraktion kommer vanligtvis från kroppsspråk, utseende och stil.

Känslomässig attraktion har lite med utseende att göra. Den kommer oftast till följd av att en man ser och identifierar sig något speciellt och unikt i kvinnans personlighet. Denna attraktion kommer vanligtvis från indikationer på hög status (som inkluderar röst, hållning, attityd och hur andra människor positionerar sig runt dig). Det inkluderar också saker som en känsla av humor, tillit och oförutsägbarhet.

Emotionell attraktion är alltid starkare än fysiska attraktionen, även om den är också mycket viktig. Men vad jag ser om och om igen är hur kvinnor antingen satsar på bara den fysiska attraktionen eller ingen alls, men förväntar sig ha perfekta relationen.
Och bara de få som antingen listat ut det själva, lärt sig detta från sina mödrar eller studerat och fått hjälp (information) från andra män, har lyckats skapa hållbara och lyckliga relationer.

Givetvis är båda dessa typer av attraktioner nödvändiga ingredienser till alla framgångsrika dating situationer och pågående relationer. Om båda är närvarande mellan dig och en man, så finns det ingenting som kan hindra honom från att vilja vara med dig och bara dig.

Allt en man bryr sig om är hur han känner när han är omkring dig. Han vill känna sig aktiverad – sexuellt, känslomässigt och romantiskt – och han vill också känna sig helt säker på att vara sig själv. Detta betyder helt, 100% accepterad och älskad för den han är.

En man kommer att känna sig trygg runt dig om han känner att du känner dig säker att uttrycka vem du verkligen är runt honom.
Det betyder: inga låtsas, inga förnekelser, inget förtryck av ditt sanna jag.
Du kan inte använda din logik och intellekt (eller din kropp) för att ansluta till honom, och han kan inte tänka sig in i att älska dig. Det går inte heller att övertyga, hota eller be.

Det enda sättet han kan ansluta till dig är genom hans hjärta, och det enda sättet du kan ansluta till hans hjärta är att gå igenom DITT hjärta.

Som kvinna har du den unika förmågan att komma åt och uttrycka dina känslor, vilket är det bästa sättet för dig att få kontakt med en man där det räknas …. hans hjärta.

En bra man (och det finns massor med bra män där ute) vill mer än någonting göra DIG lycklig.
Men genom att kontrollera, planera, styra och kritisera gör vi kvinnor det svårt för män att ge oss den kärlek vi förtjänar.

Börja med att lära sig att vara ett team, släpp falska trosuppfattningar om män, kommunicera mer effektivt, ta itu med din ilska och gör det enkelt för en man att älska oss villkorslöst.

Eller så kan du vifta bort allt du läste ovan och fortsätta i samma väva som vanligt och få samma resultat som innan.😃😘

Bitnami