}
Ultimata Guiden till en lycklig relation - Dejting

I programmet ingår 3 coaching tillfällen på 45 min som du själv bestämmer när du vill använda dem.

Videokursens format: du får tillgång till denna onlinekurs under en period av 1 år, som du kan titta på var som helst och när som helst. 

29 lektioner vardera med ytterligare uppgifter och övningar + 6 kraftfulla tekniker, 3 ämnesrelaterade meditationer och 2 djupa exklusiva självhypnoser, som i kombination med informationen från kursen gör att du kan uppnå dina mål och sanna önskningar mycket lättare.


Längd
: ca 7 tim

Om du har några frågor om implementeringen av tekniker, övningar eller meditationer från videokursen, kontakta mig via [email protected]

Pris 3 500 SEK 

Beskrivning

Videokurs som öppnar dina ögon för vad och varför verkligen händer i ditt förhållande. Du kommer att förstå orsakerna till svårigheter i din situation och få en förståelse för vad du behöver göra.

Om du är singel kommer du att förstå kriterierna för att skapa ett förhållande som ger både lycka och räddar dig från eventuella problem och lidande.

För vem är kursen
Fördelar
Videokursens Program

Modul 1:
Kemin bakom kärleken, Ditt undermedvetna,  Barndomsinfluenser, Tomma rummet inom dig, Myten om själsfrände

Modul 2:
Antagande och Flexibilitet, Typer av attraktion, Kommunikation- nyckeln till lyckad relation, Vad är din och hans kärleksspråk, Ta reda på Vad som är viktigt hos en partner.

Modul 3:
Konflikthantering, Är det ett misstag eller mönster, Saker du inte kan kompromissa med, Självkärlek- varför allt tjat om det, Kvinnans naturliga roll som ofta ignoreras.

Modul 4:
Tankesätt som dödar relationer, Hur du kan förhindra dödliga misstag, Första dejten och saker du kan misstolka, Rätt tankesätt vid dejting, Hur vet du att han gillar dig, Oberoende kvinna är generös

Modul 5:
När han börjar dra sig undan, Den själviska kvinnan, Mannen med bagaget, Bete dig inte som hans flickvän innan du är det, Hur vet han att du är den rätta.

Extra:
Hur män ”testar” kvinnor, När ska man prata om exklusivitet.

Förhandsvisning
Hur börjar man?

1-  För att börja utbildningen måste du först köpa kursen och betala genom att klicka på knappen "KÖP" och följa anvisningarna.

2- Efter att du har betalat för kursen på webbsidan kommer du att få ett e-postmeddelande med åtkomst till videoutbildningen i form av en länk och ett lösenord (se till att kontrollera din skräppostmapp).

3- Lyssna eller titta på onlinekursen (det skadar inte att lyssna på det flera gånger), öva på övningar och tekniker. Implementera och få resultat!

Omdöme
Malin Bäckström  
5/5

Först vill jag säga att alla kvinnor borde ta denna kurs, även de som redan är i en relation och det passar alla oavsett i vilken ålder man är. Det man lär sig i kursen kan man använda på alla relationer man har i sitt liv. Man lär sig mycket om sig själv och varför man är och beter sig på ett visst sätt och man lär sig att uppskatta sig själv mera, vilket jag tror många kvinnor behöver lära sig och att sätta värde på sig själv. Man lär sig hur man dejtar och hur man kan få en lyckad relation med mannen i sitt liv. Många bra saker i en och samma kurs. Efter varje huvudlektion måste man svara på reflektionsfrågor. Det delen tycker jag är jobbigast och nyttigast då man lär sig så mycket om hur man är som person/partner. Det finns också med hypnos och meditationer som har olika ämnen som är viktiga, jag gillar verkligen att lyssna på de, man blir lugn och uppfylld med positiva känslor och kärlek. Det kommer jag att fortsätta med länge till.

Efter att jag tagit den kursen har jag lärt mig så mycket, om mig själv, vad jag har gjort fel i tidigare relationer och framförallt lärt mig mera hur män fungerar och hur man kan lyckas i dejting och varaktiga relationer.  Kan varmt rekommendera denna kurs, ni kommer inte att ångra er.

Amanda Karlsson
5/5
Lättillgänglig och väldigt innehållsrik, den första av sitt slag. Till alla ofrivilliga singelkvinnor – ta kursen! Med hjälp av lektioner och ledda självreflektioner ges en insikt i sina egna beteenden och blir guidad till att klura ut vad det är en vill ha ut av partnerskapet, och hur en ska nå dit. Ett stort plus för mig var att jag kunde göra den i egen takt och att det var lätt att hoppa tillbaka till sekvenser som kändes extra aktuella. Rekommenderar!
Gunilla
5/5

Väldigt innehållsrik kurs. Värdefull information. Mycket jag inte visste om, hade många aha- upplevelse och kände igen mig i många situationer, vilket var jobbigt måste jag erkänna men befriande samtidigt.
Älskar självhypnos, kände verkligen av hur lugnare och kärleksfullare jag blev under tiden och är så tacksam att jag kan behålla dem. Ska fortsätta. Tack och rekommenderar varmt kursen!

Lämna Omdöme
rating fields
Bitnami