Rima – IT branschen

Förr upplevde jag svårigheter i vissa situationer i relationer både på jobbet och i privata livet, jag hanterade situationer från en negativ grund, detta ledde till en ond spiral som var svår att ta sig ur och påverkade mitt liv negativt.
Efter att jag gick programmet ”Ha en relation du vill ha” med fantastisk coachning av Anna, saker började förändras, mitt tankesätt och verktygen jag fick genom coachning bla. meditationer har förändrat allt: mitt nya positiva tankesätt har resulterat till önskvärda förändringar i både mitt arbetsliv (jag fick befordran), privatliv och mitt välmående. Jag mår bra och ser saker på ett annat sätt!

Kursmaterialet och övningarna gav flera AHAupplevelse, hypnoserna jobbade med mitt undermedvetna och förändrade mitt sätt att reagera på vissa situationer. Bara ett exempel gällande jobbet, förr tänkte jag att bara jag hittar ett nytt jobb så kommer jag må bättre, men lärde mig att det är faktiskt tvärtom: när jag mådde bättre genom att ta hand om mig själv och hitta glädjen i små saker i vardagen, plötsligt var nya jobbet där, och ju bättre jag mår desto mer bra saker drar jag till mig. Detta är något jag har med mig dagligen och gör mig påmind om det.

Samtalen med Anna, kursprogrammet, var något jag såg fram emot varje vecka!
Tack Anna Luik för coachningen och ditt program, det är något jag kommer att ha med mig livet ut och en bättre investering i sig själv finns inte!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *