Klara (2 småbarnsmamma- och entreprenör )

Förr upplevde jag att ingen kille ville ha mig…kontrollbehov i relationen, jobbiga relationer, att killar bara vill ha en sexuell relation med mig, ingen riktig kärleksrelation.
Att min relation jag är i nu blev tjafsig, gnällig och tjatig, att vi hade det väldigt jobbigt tillsammans. Det var mörker, ilska och bråk jämt å ständigt. Det var jättejobbigt. Vi bråkade hela tiden och kom aldrig överens om något…”varför ska du bestämma, varför ska du bestämma, gör si å så, osv”…problem med att komma nära och öppna upp oss för varandra. Jag vågade inte öppna mitt hjärta. Jag ville avsluta min relation och det ledde till att jag blev instängd å blyg. Hamnade i konstiga situationer.
Med Annas coachning så vågade jag det och öppnade min sårbarhet, vilket ledde till den där nära kärleken jag så gärna ville ha men flydde ifrån och stängde mig ifrån hela tiden. Jag vågade öppna mitt hjärta. Att skifta läget gjorde enorm skillnad. 

Sedan jag gick kursen ”Ha en relation du vill ha ” och coaching med Anna, kunde jag övervinna mina rädslor och ge och ta kärlek…vara kärleksfull…
Jag och min kille kommer överens med varandra, och jag känner mig bättre i hjärta å själ. Jag känner mig lugnare, gladare och jag har en djupare förståelse för mig själv… speciellt i situationer som när jag och min kille har en ömsesidig diskussion. 
Det var väldigt användbart att jag lärde mig/kan nu möta män i deras känslovärld. Att lära mig mer om mig själv! Att jag stärkte min egen känslovärld och blev snällare med mig själv. Jag och min kille pratar lättare och bättre med varandra! 
Att få coaching med Anna Luik var en otrolig resa inifrån och ut…den var spännande, läskig, jobbig, magisk och wowig och pirrig och intressant resa! Det var som ett djupdyk i ditt inre och komma upp till ytan som en gladare och kärleksfullare person!

Tack Anna Luik för coachingen och ditt program för att jag öppnade mitt hjärta och släppte på de spänningar som finns och att jag och min sambo är mer härliga och vänliga och kärleksfulla med varandra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *