Dolly Bellman. Entreprenör

Jag hade problem med mina tankar som gav mig känslor som var svåra att hantera utifrån det liv jag levde och hag visste inte hur jag skulle göra med känslorna som gav mig ångest. Ångesten ökade och jag mådde sämre och sämre I min roll som mamma, vän och i mitt förhållande. Jag försvann mer och mer, hade inget att se framemot, levde mitt liv efter alla andras värderingar och gjorde vad de ville.
Sedan jag gick programmet ”Ha en relation du vill ha” och fick coaching med Anna lärde jag mig att hantera mina tankar och utifrån det fick jag bättre känslor.
Det har tagit mig två år att arbeta med mig själv och idag har jag nått underbara resultat som: jag har gått från ett giftigt äktenskap, vågat ta mig loss och lärt mig att ta hand om mig själv, lärt mig sysselsätta med saker jag tycker om och är intresserad av. Idag har jag självkärlek något som jag inte haft innan, bara det är en magisk känsla. Jag har genom denna kurs lärt mig hur det motsatta könet fungerar och på riktigt, tack vare den har jag idag en relation som jag känner mig trygg i och stark. Jag känner mig som en gudinna. Och jag vet att andra också vill och kan känna så.  Jag är så tacksam för denna kurs och det viktigaste med kursen är mina fantastiska coachning samtal med Anna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *