1-to-1 med Anna Luik
Snabbaste sättet att ta sig till dina mål är genom att anlita en coach!
De mest framgångsrika människorna förstår värdet av att investera i sig själva. Vad är en coach? En coach är en kvalificerad utövare som guidar Dig till handling för att bli den person Du strävar efter att bli, som hjälper dig att identifiera och uppnå dina mål tillsammans med exceptionell inre transformation och förändring för att nå Din obegränsade potential.

Min 1:1 Coaching paket är ett egenutvecklat program som kommer bli skräddarsydd efter dina individuella behov. Det här är inte ett “one size fits all”- coaching program. För att undvika kundens övercoaching eller undercoaching, bestäms antalet på möten utifrån kundens mentala tillstånd och hens mål.  

Du kommer att hitta och lära dig hur du effektivt använder dina personliga styrkor, kärnvärden, unika gåvor, svaga punkter och spåra din tillväxt för mer frihet. Mer glädje. Mer tid. Mer klarhet och fokus. Förbättrat självvärde och högre självförtroende.
Börja med att boka 30 min kostnadsfritt strategisamtal med mig nedan och låt oss börja omedelbart!
 
Under samtalet ska vi:
  • Identifiera hinder som håller dig tillbaka
  • Hitta vilka lösningar som finns tillgängliga för dig just nu
  • Vad du kan göra mera för att förbättra din situation
 Kontakta Anna här: hello@annaluik.com
Omdöme
Tony Berglund
5/5

Tack vare coaching från Anna har jag lyckats bearbeta en låsning jag burit med mig i hela mitt liv och som har hindrat mig från att utveckla min fulla potential. Samtalen har dessutom hjälpt mig att utveckla en djupare förståelse för dem mentala verktyg jag kan använda för att skapa ett liv utifrån min egen önskan.

Pernilla Hallerdal
5/5

Jag hade sagt upp mig från mitt jobb och letade efter en jobbcoach eftersom jag visste att jag ville göra något annat, men inte vad. Jag fick tips om Anna. Hon är så långt ifrån en vanlig jobbcoach man kan komma. Tack och lov! En traditionell jobbcoach hade inte kunna ta mig så här långt eftersom jag bar på tvivel om mig själv och rädslor som hindrade mig att komma vidare. Rädslan att misslyckas, att inte vara tillräcklig, att inte klara av. Vi träffades 10 ggr. Under coachingperioden fick jag flera aha-upplevelser, kom över hinder och fick ny energi och kreativitet. Att ha Anna vid min sida under den här perioden, när jag kände mig vilsen och osäker på min framtid, har betytt oerhört mycket för mig! Från att inte ha en aning om vad jag ville till att plötsligt komma på en affärsidé, starta eget och tro på mig själv känns helt fantastiskt! Anna är magisk!

Maral Blanco
5/5

Anna’s one-on-one sessions are hands-on personal. She customises the sessions based on my needs and explains the process clearly. Very open-minded and a great listener. She sees and reads me, my strengths and weaknesses and shares so much knowledge, energy and compassion. Her tools and techniques empowered me to improve all areas in my life. Anna helped me remove blockages and anxiety from my relationships, find my inner peace and learn to love myself. Today I feel much more calmer and I flow with myself more than ever. With Anna´s tools and unique techniques that I learned I levelled up: got a boost in finances, I bought my first apartment. More selflove led to finding my relationship, a wonderful partner whom I share so much with. I highly recommend Anna, I love her sessions.

Eva Hagnestad
5/5

Anna har under de sex veckor som vi har jobbat ihop använt sin metod där hon låter sin breda kunskap om attraktionslagen och NLP samverka på ett sätt som ger synergieffekt. Anna har en stor intuition och är lyhörd och flexibel. Under perioden så hände det saker som påverkade hela min livssituation till det bättre och det problemområde som gjorde att jag kontaktade henne blev något som med lätthet kommer att lösa sig av sig själv, utan att jag behöver lägga så stor vikt vid det. Jag kan varmt rekommendera Anna till dig som vill lite mer och vågar satsa på dig själv.

Amanda
5/5

Jag anlitade Anna när jag skulle byta jobb mitt i coronapandemin, situationen såg ganska hopplös ut och jag kände mig desperat och negativ. När vi jobbade med mitt tankesätt och känslor ändrades även allt annat runt om mig. Helt plötsligt hade jag flera bra jobberbjudanden och inte nog med det så fick jag jobbet som jag var mest intresserad av. Det var framför allt min positiva inställning och självsäkerhet som var intressant för arbetsgivaren, vilket jag fick höra senare. Men det var inte bara jobbsituationen som löste sig, hon fick mig även att förlåta mina föräldrar som har aldrig funnits där för mig och vara lycklig över det jag har idag, leva i nuet och se fram emot det som kommer. Och jag måste erkänna att jag aldrig har trott på meditation eller hypnoser men till min stora överraskning så fungerar det verkligen. Att bara kunna koppla bort allt och bli av med alla dåliga tankar är en fantastisk upplevelse. Jag har fortfarande mycket kvar att lära mig men jag kan säga med handen på hjärtat att den här coachningen är den absolut bästa investeringen i sig själv och vägen till ett bättre och lyckligare liv. Vi träffades 5 gg.

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields