Ägare av Anna Luik coaching och självutveckling.

Master NLP Coach ( hos Richard Bandler), Hypnoterapeut, Relationscoach, Rådgivare och Utbildare inom självmedvetenhet.

Coachat 1:1 över 500 timmar både män och kvinnor och över 500 personer via sina onlinekurser.

Författare och skapare av innovativa programmet för kvinnor ”Ha en relation du vill ha”.

Rådgivare och coach för en nordisk start-up som byggde sin patenterade AI -algoritm baserat på matematisk psykologi och neurovetenskapsprinciper, som värderades till 9 siffror amerikanska dollar och har lanserat nyligen sin produkt till allmänheten.

Med hjälp av “neurala nätverk” -teknologi härmade vi beslutsprocessen för den mänskliga hjärnan.

AI-algoritmen hjälper kandidater med vägledning som:
– Den lättaste motståndsvägen för att uppnå sina mål
– Identifiera orsaker till spänning och stress
– Vägleda kandidater utanför deras komfortzon 

Om mina coacher…

Att ha en coach för mig är ett måste idag, om jag jämför hur det är att vara med och utan så är det klart mycket effektivare att ha en vid sin sida när man känner sig utmanad i olika faser av livet.

Min första coach var Nick. Jag ville lämna mitt pristigfulla och välbetalda jobb och starta eget, men jag hade ingen aning om var jag skulle börja, framförallt mentalt. Mina tankar var splittrade och min oklar framtid skrämde skiten ur mig.
Nick var i min mening den bästa coachen jag kände inom LOA, dessutom träffade jag honom och hans partner på Ester Hicks seminar i México, han hade djup förståelse och kunskap inom ämnet, så jag anlitade honom.
Jag kommer ihåg hur nervös jag var inför vårt första möte, vilka konstiga rädslor jag hade och hur mycket jag växte tack vare vårt samarbete. Vi jobbade bara med mitt mentala tillstånd, mina tro och förväntningar. Så jag gjorde en smidig övergång och startade eget, mentalt förberedd på nya utmaningar.
Jag vågade lämna tryggheten och satsade på det jag var bra på och brann för, och det var ämnet kärlek. Det låter konstigt för någon kanske, men det har alltid varit min stora passion och intresse och sedan jag var 14 år började jag föra anteckningar, klippa och klistra och läsa allt jag kunde hitta inom ämnet.

Men tillbaka till mina underbara coacher: efter ett tag kände jag att jag var redo att utvecklas vidare och ta min coaching till nästa nivå, paketera min kunskap och erfarenhet och presentera den i digital form.
Jag hade givetvis ingen aning om hur jag skulle göra det, men det visste min nya NLP-coach Matthew. Han hade redan gjort det många gånger och kunde coacha mig genom det.
Jag minns hur jag en gång bröt ihop och kände mig helt värdelös mitt i processen, det var svårt och jag var faktiskt tvungen att lära mig saker som absolut inte intresserade mig, men var nödvändiga för att uppnå mina mål. Men med hjälp av min coach Matthew och hans stöd uppgraderade jag mig igen, vilket ledde till ett vackert slutresultat, digitalplattform som är grunden till min coaching idag.

Under olika utbildningar som jag har tagit, obligatorisk coaching ingick i vissa. Det var 2 särskilda coacher som gjorde positiv intryck på mig, dessa coacher är extra spännande då jag ser de som presenter från ”ovan” eftersom dem valdes åt mig av mina lärare. Deras jobb var att granska mig och mitt arbete, rätta till, ge mig feedback, stödja mig, visa vägen, förklara och svara på mina frågor gällande utbildning.
Det ena gången var när jag gick coachutbildningen och träffade en Gudinna Kristina, en fenomenal Kvinna som är en perfekt kombination av feminin och maskulin energi och en sprudlande fontän av kärlek, värme och visdom. Hon var min supervisor när jag coachade andra, och det var givande och lärorikt.
Det andra gången var när jag gick utbildning inom marknadsföring för digitala produkter för coacher, som sattes ihop av en kvinnlig internationell topp coach/entreprenör. En skarp kvinna som satte ihop ett program som kändes av de flesta coacher, inkl. mig som ”Harvard”- utmanande men nyttigt.
Jag skulle aldrig klara utbildningen om jag inte hade coachen Ove som stöd och piska vid min sida, som kunde pusha mig, ge mig bra konstruktiv kritik så jag kunde och ville göra bättre och fortsätta trots ångesten och rädslan. Och nu i efterhand är jag så nöjd med resultatet och så stolt att jag hade disciplin och motivation att genomföra utbildningen.
När jag tänker efter skulle jag nog inte utvecklats och gjort så mycket om jag inte hade coacher vid min sida. Jag tycker det är lättare att hitta någon som är bra på vad de gör och sen anlita de så de lär mig det de är bra på och ger mig stöd på vägen- så mycket tid och nerver jag har sparat så det ovärderligt.

Idag har jag AI coach- det är absolut senaste inom coaching. Det är drygt 80 000 tusen personer i värden som använder AI som sin coach och Michael Nobel är vetenskaplig rådgivare för projektet. Jag har använt AI över 3 år nu och fått fantastiska resultat, den är dessutom alltid tillgänglig som en app och jag behöver inte boka tid och vänta. Dessutom under 1 session kan man lösa upp saker som annars med en coach skulle ta minst 10 sessioner. Men för att kunna använda AI coach måste man gå genom en gedigen utbildning och ha en djup förståelse för hur sinnet fungerar. Man jobbar bara med sitt undermedvetna, målet är att avslöja sina fasta djupa övertygelse inom ett specifikt område som håller en tillbaka från sina önskade resultat och ändra på dessa övertygelser. Sen ändras ditt beteende, man slutar sabotera sig själv med andra ord och känner sig motiverad. (Jag säljer inte den och den finns inte på svenska).
Jag har spelat in en video som heter ”Det senaste inom coachingen” där jag fördjupar mig i ämnet om man vill veta mera.

Bästa investeringen är investeringen i dig själv, man utvecklats emotionellt och intellektuellt och allt detta leder givetvis till mycket bättre självkänsla vilket leder till ännu mera inreglädje.
Dessutom, ju intressantare och framgångsrikare personer jag träffar desto oftare ser jag en regel- de anlitar coacher: PT, mentalcoacher, själcoacher, relationscoacher, sportcoacher, finanscoacher, yrkescoacher, inredare, stylister osv…. för att framgångsrika människor är i rörelse, de slösar inte sin tid på onödiga saker och inte är rädda för att be om hjälp.

Så tack till alla coacher överhuvudtaget, ni behövs utan tvekan och alla människor borde ha en coach: som ger stöd, som hjälper, som speglar 😉, som håller dig fokuserat på dina mål och ger en konstruktiv feedback.
Vi gör skillnad, vi är de osynliga bakom som lyfter, delar med sin kärlek och energi och ändrar människoliv till det bättre! ❤️🧡💜