}

Hej och välkommen till Annas coaching

Min metod är en blandning av alla mina styrkor. Jag blandar NLP, LOA, och neurovetenskap. Huvudsakligen arbetar jag med det undermedvetna. Tillsammans medvetandegör vi sådant som hållt dig tillbaka, vi ominstallerar din “programvara” (det undermedvetna) med nya program och kommandon, så att du inleder en positiv förändring i ditt liv. Du får ett nytt sätt att leva i världen, där du tar möjligheter, når dina mål och bryter dig genom hinder med ostoppbar motivation.

Anna Luik - Success Coach

Genom livet har jag själv haft många olika internationella coacher och lärare som har delat med sig av sina beprövade metoder, kunskap och erfarenhet. Jag uppdaterar mig ständigt inom ämnet då jag vill att mina kunder ska få så effektiva och långvariga resultat som möjligt.

Jag utgår alltid från mina kunders behov och önskemål. Exempel på de vanligaste förfrågningarna är att förbättra relationer, ekonomi, hälsa och karriär. Man skulle kunna tro att dessa är oberoende av varandra, men det är de inte. Allt hör ihop. När klienten börjar arbeta med en sak börjar även andra delar i livet att förbättras automatiskt.

Mina kunder har fått bättre självförtroende och självkänsla. De har hittat lugnet inom sig, har kommit ur depressioner och fått tillbaka livslusten, vilket i sin tur har lett till bättre livskvalité. Men framförallt har de fått en ökad förståelse för livet och omgivningen, och praktiska verktyg för att kunna hantera svåra/stressiga situationer i tillvaron.

Som standard är programmet bestående av tio entimmars-sessioner, men vi kommer tillsammans överens om vad som är bäst för dig. Jag är fyraspråkig och min coaching utför jag både på svenska och på engelska.

 

 

 

 

Bitnami