Integritet och lärotyper inom attraktionslagen

 

”Integritet utan kunskap är svag och värdelös, och kunskap utan integritet är farlig och förskräcklig. ”

Det finns 2 typer av spirituella lärare och coacher och det känns som LOA -Attraktionslagen (som allt annat som är bra), blev kapat och förvrängt och används i fel syfte (många skulle och har kallat det för satanism, vilket jag har full förståelse för).

Så vad är skillnaden mellan de 2 typer av läror men som marknadsförs under ett och samma namn.

Den första säger att meningen med livet är joy- glädjen. (Det marknadsförs så överallt).

Den andra säger att meningen med livet är joy WITH INTEGRITY- glädje med integritet. (Inte lika populärt, då hela lattjo lajban får en helt annan mening).

Som ni förstår så har de 2 helt olika utgångar.
Den första propagerar lyckan till vilket pris som helst. Tänk positivt, var positiv, egot och egoism är bra, du är perfekt och behöver inte ändras eller förbättras, för det finns inga fel. Ta det lättaste vägen och sätt dig först. Meditera, ignorera allt som du inte gillar eller tycker om, så försvinner det. Kort och grovt. Och i teorin är det inte fel, därför finns det så många föreläsare inom ämnet som är så populära, för det är rätt lätt, det låter bra, det känns bra och man behöver inte göra så mycket. För läran är byggt för egot och man marknadsför den för den.
Man jagar kortsiktiga kickar av adrenalin och dopamin, man tom kanske manifesterar något, men när riktiga kriser och motgångar kommer vet inte personen vad den ska göra.

Här tappar man tron på LOA, blir lätt frustrerad och börjar ifrågasätta allt. För inställning på bara ”lycka till varje pris” ger dig kortsiktiga och ytliga resultat, och du kommer inte hitta inre ro eller frihet via denna typen av spiritualitet. Och utan inre ro och frihet kommer du ALDRIG till de högsta vibrationerna. Men bara på de högsta vibrationerna har du tillgång till allt du drömt och drömmer om.  

När man börjar jobba individuellt med personer och får tillgång till andras tankar och känslor, så upptäcker man snabbt att teorin i läran av typ ett, inte helt fungerar i praktiken. Att människor inte vet vad är egot och varför är den bra, man vet inte vad fulländad betyder, hur ska man tolka att man ska sätta sig först, utan att ge den egen tolkning som kommer tvinga dig att stanna kvar där du är. För om rena positiva tänkandet skulle fungera bara så där, skulle hela världen frälsas. Vilket inte händer.

Typ 2 läran propagerar till samma sak men har integritet på slutet. (Egentligen är typ 2 originalet, men typ 1 hörs mest).
Och med det blir meningen med lyckan helt annorlunda. Den får ett syfte, den tilltalar ditt inre och är logisk.
Integritet är mycket mera än att bara vara ärlig. Den gör oss hel. Den ger dig möjligheten att fortsätta framåt i livet utan rädslan att bli avslöjad för något, utan skuldkänslor.
Integritet är när du väljer dina tankar och handlingar snarare utifrån dina värderingar än personlig vinning.
Integritet är att välja mod över bekvämlighet; att välja vad är rätt över vad är roligt, snabbt eller enkelt; och framförallt att vi väljer att öva på våra värderingar istället för bara beklaga sig över dem. Om du förlorar din integritet, kommer du också att förlora din identitet, din känslighet och din värdighet. Och lycka till att manifestera ”stora” saker med sådana premisser. (OBS Ironi)

Du är kärlek, men i damm, som måste putsas, så att du kan börja skina starkt som solen. När du dammar av din själ, kommer du se på världen på ett nytt sätt, och världen i sin tur kommer se dig på ett nytt sätt. Du får ett nytt perspektiv och ett nytt perspektiv kommer ge dig nya resultat. Det är aldrig tvärtom.

 

 

Vad är Attraktionslagen
Bitnami