Hemligheten bakom rikedom och finansiell överflöde.

Många har tittat på eller läst The Secret och tror att du kan be universum om allt materiellt du vill ha och att attraktionslagen kommer att leverera det till dig. Men naturligtvis är det inte så enkelt som det. Du måste ändra hur du tänker om du vill förändra din värld.

– Lär dig att skapa överflöd genom att: fokusera på vad du vill ha i ditt liv och inte på det du inte har, se dig själv som rik, inte fattig.
Visualisera dig själv som att njuta av det livsstil som du drömmer om – se dig själv ha kul att bo i det huset eller köra den bilen.
Det finns tillräckligt för alla.

Nyckeln är att var och en av oss ska se det och vill ha det – och sedan kommer man att locka till det. Vet! att du har kraften att attrahera till dig allt du önskar. Din inställning ska vara att pengar enkelt flyter till dig och att du har ett obegränsat utbud av överflöd och välstånd. Så länge du berättar om din ekonomi från lågavibrationer kommer den stanna på samma nivå.
När du upptäcker att du pratar lätt och fritt om dina önskemål och drömmar, att du verkligen tror att du förtjänar det (väldigt många omedvetet tror att de inte förtjänar överflöde och rikedom, eller faktiskt tom skäms över att vilja materialistiska saker) kommer du se förändringar. Så man kan göra många övningar för att bli rik, men utan att medvetengöra dina ”skadliga” övertygelse och tro kopplade till pengar, kommer dessa övningar ge olika resultat på olika personer, men inga “millioner” om vi säger så.

– Om du känner dig fattig- kommer du inte attrahera överflöde.
– Om du känner orättvisa mot dig – kommer du inte attrahera överflöde.
– Om du tycker synd om dig- kommer du inte attrahera överflöde eftersom pengar gillar inte offermentalitet, det är lägsta punkten på emotionella spiralen.
– Om du är avundsjuk- kommer du inte attrahera överflöde, avundsjuka blockerar överflödet.
– Du måste veta vad du vill och varför!!! Om dina varför är egoistiska kommer det ta låååång tid att manifestera. Dina varför ska vara genuina och komma från själen. Så om du vill ha en bil eller hus för att impa och skryta (och du kan inte lura dig själv) är det en fel anledning.
– Om du dömer ut saker som har att göra med överflöde (vanlig lyx tex) – kommer du inte attrahera överflöde, du blockerar dig från det varje gång du visar missnöje gentemot det du önskar sig.

Poängen är att Du ska inte bli fäst vid materiella saker men inte döma ut de heller. Fäster du vid saker och de börjar styra dig är du illa ute. Ser ni skillnaden?

Och det viktigaste av allt som ingen pratar om: för att få något från universum måste du vara beredd att ge något tillbaka för det. Tom för att vinna i lotteri måste du först gå ut och köpa den.
Andra saker som jag menar med att ge tillbaka är: din energi, din tid (läsa på om ämnet, meditera, öva, tänka och känna annorlunda, vara tacksam osv), investera i din mentala och fysiska hälsa (utbildning, kurs, coach, osv), börja bilda nya vanor som matchar med ditt framtida/ överflödiga dig. ‼️

Samma gamla du kommer ge samma gamla resultat.

Hur du faktiskt känner kommer att avgöra vad som dyker upp, inte hur du vill känna.

Det var kortfattat…. Kommer ge en kurs i det snart……🙂

Bitnami