Gudinnas Mindset: "Ha en relation du vill ha"
Program med onlinekurs och 4 privata 1-to-1 coaching sessioner

Ett friskt kärleksliv är viktigt för de flesta, den är uppfyllande och energigivande och påverkar många delar i ens liv. Ett mental lyft på det området leder nästan alltid till andra positiva följder och förändringar i andra delar av livet.
Det enda vägen där du verkligen kan fylla upp din relation med kärlek är om du går in i relation redan komplett och fulländad.

Den grundläggande sanningen här är att vägen till ditt drömförhållande börjar med dig. Det börjar inom dig och allt börjar med vad du tror om dig själv, om livet, om relationer, om vem du är och vad du förtjänar.
När du tar de första stegen för att lära känna dig själv och börjar bli djupare och visare om livet, kommer vibben eller auran, du projicerar till män, att förändras.

När din vibb förändras kommer de typer av män du attraherar till dig förändras, eller mannen du är med just nu kommer uppleva förändringen i dig och reagera helt annorlunda på dig.

Inom mitt unika koncept har jag samlat ihop allt det viktigaste du behöver veta om dig själv och om din man för att starta en tillfredställande relation och fortsätta med den.

Genom att veta saker om män som män själva aldrig kommer att berätta eller erkänna för dig, kommer du att ha en fördel framför många andra kvinnor, och viktigast av allt kommer det att ge dig sinnesfrid och förståelse över din nuvarande situation.

Så, är du en kvinna som fortsätter att välja “fel” män, de som inte vill engagera sig för henne? Eller har du någonsin hamnat i ett läge där en man plötsligt drar sig tillbaka efter att ha behandlat dig som om du vore hans själsfrände i månader?

Då är ditt uppdrag – om du skulle välja att acceptera det, att gå från osäker och vilsen kvinna till självsäker och harmonisk med 3-stegsmetod på 8 veckor så att du kan “skifta” din vibb och få en solid grund för ett nytt spännande och tillfredsställande kärleksliv.

Gör en intresseanmälan eller boka 30 min kostnadsfri informationssamtal med mig genom att maila till hello@annaluik.com

Under samtalet kan vi:
– hjälpa dig med att identifiera dina hinder i relationer

– hitta lösningar som finns tillgängliga för dig
– råd om din situation

Tveka inte och ta första steget mot lyckligare relationer och kärleksliv!

Omdöme
Klara
5/5

Förr upplevde jag att ingen kille ville ha mig…kontrollbehov i relationen, jobbiga relationer, att killar bara vill ha en sexuell relation med mig, ingen riktig kärleksrelation.
Att min relation jag är i nu blev tjafsig, gnällig och tjatig, att vi hade det väldigt jobbigt tillsammans. Det var mörker, ilska och bråk jämt å ständigt. Det var jättejobbigt. Vi bråkade hela tiden och kom aldrig överens om något…”varför ska du bestämma, varför ska du bestämma, gör si å så, osv”…problem med att komma nära och öppna upp oss för varandra. Jag vågade inte öppna mitt hjärta. Jag ville avsluta min relation och det ledde till att jag blev instängd å blyg. Hamnade i konstiga situationer. 
Med Annas coachning så vågade jag det och öppnade min sårbarhet, vilket ledde till den där nära kärleken jag så gärna ville ha men flydde ifrån och stängde mig ifrån hela tiden. Jag vågade öppna mitt hjärta. Att skifta läget gjorde enorm skillnad. 

Sedan jag gick kursen ”Ha en relation du vill ha ” och coaching med Anna, kunde jag övervinna mina rädslor och ge och ta kärlek…vara kärleksfull…
Jag och min kille kommer överens med varandra, och jag känner mig bättre i hjärta å själ. Jag känner mig lugnare, gladare och jag har en djupare förståelse för mig själv… speciellt i situationer som när jag och min kille har en ömsesidig diskussion. 

Det var väldigt användbart att jag lärde mig/kan nu möta män i deras känslovärld. Att lära mig mer om mig själv! Att jag stärkte min egen känslovärld och blev snällare med mig själv. Jag och min kille pratar lättare och bättre med varandra! 
Att få coaching med Anna Luik var en otrolig resa inifrån och ut…den var spännande, läskig, jobbig, magisk och wowig och pirrig och intressant resa! Det var som ett djupdyk i ditt inre och komma upp till ytan som en gladare och kärleksfullare person! 
Tack Anna Luik för coachingen och ditt program för att jag öppnade mitt hjärta och släppte på de spänningar som finns och att jag och min sambo är mer härliga och vänliga och kärleksfulla med varandra! 

Helena
5/5

Medveten om att jag hade ett bagage av ambivalent otrygg anknytning, dels från min barndom men också från mitt första äktenskap där detta förstärktes, sökte jag någon som kunde hjälpa mig när jag nu 20 år efter min skilsmässa, träffat mannen som jag ville dela resten av mitt liv med. Jag ville inte komma tillbaka till mönster av för mycket anpassning eller ge upp mig själv. Jag ville också bejaka min feminina sida mer. I kursen ”Ha en relation du vill ha” fick jag möjlighet att bättre se vem jag är och hur ett förhållande påverkar mig. Det gav mig insikter och verktyg att behålla mina gränser och integritet men också förstå honom bättre och hur han fungerar. Anna har guidat mig igenom flera lager av igenkänning och hur jag kan agera för att få det jag vill ha i ett förhållande. Jag kan med det starkaste rekommendera Anna och denna kurs. Jag vet också att färdighet kommer med träning så om jag tappar bort mig någon gång kan jag alltid komma tillbaka till kursen då den är tillgänglig i 3 år. Ett stort tack Anna!

Rima
5/5

”Förr upplevde jag svårigheter i vissa situationer i relationer både på jobbet och i privata livet, jag hanterade situationer från en negativ grund, detta ledde till en ond spiral som var svår att ta sig ur och påverkade mitt liv negativt. Efter att jag gick programmet ”Ha en relation du vill ha” med fantastisk coachning av Anna, saker började förändras, mitt tankesätt och verktygen jag fick genom coachning bla. meditationer har förändrat allt: mitt nya positiva tankesätt har resulterat till önskvärda förändringar i både mitt arbetsliv (jag fick befordran), privatliv och mitt välmående. Jag mår bra och ser saker på ett annat sätt!
Kursmaterialet och övningarna gav flera AHAupplevelse, hypnoserna jobbade med mitt undermedvetna och förändrade mitt sätt att reagera på vissa situationer. Bara ett exempel gällande jobbet, förr tänkte jag att bara jag hittar ett nytt jobb så kommer jag må bättre, men lärde mig att det är faktiskt tvärtom: när jag mådde bättre genom att ta hand om mig själv och hitta glädjen i små saker i vardagen, plötsligt var nya jobbet där, och ju bättre jag mår desto mer bra saker drar jag till mig. Detta är något jag har med mig dagligen och gör mig påmind om det.
Samtalen med Anna, kursprogrammet, var något jag såg fram emot varje vecka! Tack Anna Luik för coachningen och ditt program, det är något jag kommer att ha med mig livet ut och en bättre investering i sig själv finns inte!”

Dolly Bellman
5/5

Jag hade problem med mina tankar som gav mig känslor som var svåra att hantera utifrån det liv jag levde och hag visste inte hur jag skulle göra med känslorna som gav mig ångest. Ångesten ökade och jag mådde sämre och sämre I min roll som mamma, vän och i mitt förhållande. Jag försvann mer och mer, hade inget att se framemot, levde mitt liv efter alla andras värderingar och gjorde vad de ville.
Sedan jag gick kursen ”Ha en relation du vill ha” och fick coaching med Anna lärde jag mig att hantera mina tankar och utifrån det fick jag bättre känslor.
Det har tagit mig två år att arbeta med mig själv och idag har jag nått underbara resultat som: jag har gått från ett giftigt äktenskap, vågat ta mig loss och lärt mig att ta hand om mig själv, lärt mig sysselsätta med saker jag tycker om och är intresserad av. Idag har jag självkärlek något som jag inte haft innan, bara det är en magisk känsla. Jag har genom denna kurs lärt mig hur det motsatta könet fungerar och på riktigt, tack vare den har jag idag en relation som jag känner mig trygg i och stark. Jag känner mig som en gudinna. Och jag vet att andra också vill och kan känna så.  Jag är så tacksam för denna kurs och det viktigaste med kursen är mina fantastiska coachning samtal med Anna.

Malin Bäckström
5/5

Förut hade jag problem med att träffa män som ville ha en seriös relation, de var antingen för unga eller helt enkelt bara ute efter tillfälliga relationer. Jag kunde inte förstå vad det berodde på och jag visste inte heller vad för slags relation jag ville ha.
Efter jag hade gått kursen ” Ha en relation du vill ha” med coachning i tillägg, lärde jag mig att vara emotionellt självständig, men framför allt bygga upp självkärlek och höja mitt värde i mina egna ögon. Jag blev också medveten om att jag skickade ut blandade signaler och att jag hade med mig obearbetade saker från mina tidigare relationer som hindrade mig från att vara fullt lycklig.
Jag lärde mig hur män ser på kärleken och förhållande och vad som gör en kvinna attraktiv i deras ögon. Min förståelse för män har ökat och jag förstår mycket bättre hur man ska få en relation att hålla. Efter kursen och coachningen visste jag vad jag ville, vad som var viktigt för mig och vad jag sökte för relation.
Idag har jag träffat en man som är i samma ålder som jag och vill också ha en seriös relation och eftersom jag har blivit medveten om vad jag vill ha ut av en relation, känns det jättebra. Jag nöjer mig inte längre med något sämre bara för att det är trevligt att ha en relation. Jag känner mig harmonisk.
Att få coachning med Anna har verkligen förändrat mitt liv och gjort mig till en bättre person, jag har också fått en mycket bättre kontakt och närmare relation med min son, vilket jag är väldig tacksam för. Anna är fantastisk, hon ställer de rätta frågorna och får en att se saker från olika perspektiv. Tack för ditt program Anna, det har verkligen förändrat och gjort mitt (kärleks) liv till mycket mycket bättre, tack!

Maral Blanco
5/5

Anna’s one-on-one sessions are hands-on personal. She customises the sessions based on my needs and explains the process clearly. Very open-minded and a great listener. She sees and reads me, my strengths and weaknesses and shares so much knowledge, energy and compassion. Her tools and techniques empowered me to improve all areas in my life. Anna helped me remove blockages and anxiety from my relationships, find my inner peace and learn to love myself. Today I feel much more calmer and I flow with myself more than ever. With Anna´s tools and unique techniques that I learned I levelled up: got a boost in finances, I bought my first apartment. More selflove led to finding my relationship, a wonderful partner whom I share so much with. I highly recommend Anna, I love her sessions.

Lämna Omdöme
Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields