}
Attraktionslagens Grunder

Det är den enda gratis kurs som jag har och kommer att ha. Den har skapats i första hand till mina kunder som har önskemål att bli coachade utifrån attraktionslagen, och som bonus för personer som köper eller köpt mina kurser. 
Kursen ger en bra och stadig bas för vidareutveckling oavsett om man gör det hos mig eller någon annan.

Coaching med attraktionslagen skiljer sig från klassisk coaching, så man kan välja, jag jobbar med båda och utgår alltid från personens behov och önskemål.

Eftersom jag också tror att ju mer man ger desto mer får man tillbaka, är kursen nu tillgänglig och gratis till alla intresserade i ämnet.

Pris: Kursen är KOSTNADSFRI och för att få tillgång till den måste du registrera dig.

Videokursens format: du får tillgång till denna onlinekurs 1 månad, du kan titta eller lyssna på den var som helst och när som helst och detta är kostnadsfritt.

Längd: ca 2t 30m.

Om du har några frågor om kursen kontakta mig via [email protected]

Beskrivning
För vem är kursen
Videokursens Program

Modul 1:
Introduktion, Varför är det viktigt att börja innan du är redo?

Modul 2:
Hur fungerar attraktionslagen? Känslor och vibrationer. Focus. Tro. Vad innebär det i praktiken. Kan man ha allt? Dominoeffekt. Användningsområden. Vad är överflöd. osv

Modul 3:
Vetenskap och psykologi bakom Attraktionslagen, Affirmationer, Visualisering, Spegelneuroner, Kvantfysik. osv.

Modul 4:
Din källa- din inrevarelse. Begär och önskningar. Hemligheten bakom bön. Varför är det viktigt att vara lycklig. Kontrasten är din vän.

Modul 5: Lagen om orsak och verkan. Sammanfattning med info. Artikel ”7 sätt att förbättra dina resultat med Attraktionslagen”.
Förhandsvisning
Hur börjar man?

1-  För att börja utbildningen måste du först registrera dig genom att klicka på knappen "Registrera dig" och följa anvisningarna.

2- Efter att du har registrerat dig på webbsidan kommer du att få ett e-postmeddelande med åtkomst till videoutbildningen i form av en länk och ett lösenord (se till att kontrollera din skräppostmapp).

3- Lyssna eller titta på onlinekursen (det skadar inte att lyssna på det flera gånger). Implementera och få resultat!

Omdöme
Anna Örtenblad
5/5

Jag lyssnade genom din kurs om attraktionslagen.
Det mesta ha jag redan praktiserat det senaste året, men just tanken på hur man ber öppnade mina öron rejält. Nyttig information som jag tar till mig.
Förra våren gick jag en gratiskurs på Yale: The Sience o Well-being.
Den kursen gav mig verktyg att leva ett lyckligare, ärligare och mer fullvärdigt liv.
Din kurs var som en fördjupning på en mer själslig nivå. De kompletterar varandra.
Tusen tack, din kurs var intressant och stärkande.

Mailen
5/5

Tusen tack för en jättebra kurs om attraktionslagen! Du är jätteduktig att förklara på ett sätt som alla kan förstå, även de som inte har hört mycket om attraktionslagen innan. Gillar att det är korta videofrekvenser, då jag tycker att det är lättare att ta till sig informationen. Sen är det lättare att hitta tillbaka om det är något specifikt man vill lyssna på flera gånger – och det vill man!
Man får lära sig hur attraktionslagen fungerar, vetenskap och psykologi. Visa och vara tacksam för det man har och kommer att få, varför det är viktigt att tänka positiva tankar.
När man förstår el i alla känner till attraktionslagen, så inser man att livet kan vara precis så lyckligt, harmoniskt och kärleksfullt som man vill ha det. Tack Anna för att du är så generös och delar med dig denna kurs gratis till alla som vill lära sig mera om ämnet!

Annica H
5/5

Tack Anna för en mycket bra kurs. Tydlig, intressant och lätt att ta till sig. Du har också förmågan att på ett engagerat och roligt sätt förmedla budskapet…🙏🏼😉

Cinna
5/5
Jag vill tacka dig för att jag fick förmånen att lyssna och lära mig om LOA. Tycker att du utbildar på ett bra sätt; tydliga och korta sessioner och att man har möjlighet att gå tillbaka och lyssna igen.
Karin
5/5

Verkligen ett omfattande material, med lagom långa videoklipp.
Kan verkligen rekommendera denna!
Tusen Tack för att jag fick förmånen att få ha den en månad.

Pia
5/5

Waow sååå bra och väl informerande på ett lätt sätt om Loa 🤩
Tack Tack Tack för en otroligt härlig kurs 🙏🥰❣️

Agneta Svantesson
5/5
Stort tack Anna Luik för denna kurs – nu har jag gått igenom alla modulerna och tycker den var superbra. Så informativ, förklarande och användbar. Verkligen en jättebra grundkurs som gett mig en mycket högre förståelse för Attraktionslagen och jag kommer att rekommendera den till alla mina vänner.
Lämna Omdöme
rating fields
Bitnami