Attraktionslagen och pengar

Attraktionslagen i all ära men tro att bara genom visualisering kan man bli rik är väldigt väldigt naivt, dessutom då förstår man faktiskt inte LOA överhuvudtaget.
Man kan göra en million ”listor” och ”övningar” så att man kan attrahera pengar, men bara få kommer att lyckas och det inte pga. att just de visste hur man gör och de andra inte. Det för att de som fick det hade mycket annorlunda trosystem inom sig ang. pengar, de hade uppenbarligen högre tankar om sig och om sitt liv. 
Jag har träffat många förmögna människor, tom dollars miljonärer, jag har pratat med de, frågat massa frågor och vissa har jag tom coachat. Och jag ser tydligt att ju mera pengar man har ju mindre man tycker synd om sig själv. Man har disciplin både fysisk som mental, man sysslar med något man är bra på och trivs med det, man gnäller sällan, man är upptagen och man sätter högt värde på sin tid. Och man tror på sig och sin styrka till 100%, särskilt när allt verkar gå åt skogen. Man har utarbetat en tacksamhet inom sig och självklart är man optimistisk inför framtiden.

Så att bara förvänta sig och visualisera, kommer inte ge dig särskilt imponerande resultat, annars skulle alla göra det. Vad som ger resultat är varje dags arbete med framförallt din tro om pengar.
Om du tycker att: pengar kommer långsamt, pengar är farligt, pengar är svårt, pengar räcker aldrig till, pengar växer inte på träden, det svårt att bli rik på ett ärligt sätt, pengar är fult, lyx är fult, rika människor är äckliga osv så antar jag att du inte har mycket pengar och det dröjer innan det händer, om det händer, för din pengavibration är din övertygelse om pengar, den dominerar dig, den ligger latent och bekräftar det du tror på. 
Jag har skickat faktiskt mina kunder till lyxbutiker så att kolla hur och vad de känner när de befinner sig i denna miljön och så många börja känna sig obekväma eller tom mindervärdiga……Och det är ingen bra vibration överhuvudtaget.

Pengar är bara energi, det finns oändligt för alla och de kommer till de som gillar dem, respekterar dem och vet vad man ska göra med dem. Pengar gillar inte ligga på ett ställe, de gillar rörelse, cirkulation. De har egna regler och preferenser. 

Attraktionslagen och pengar

 

Vad är LOA ,Law Of Attraction, Attraktionslagen
Bitnami