}

Ibland undrar kvinnor som blivit älskarinnor hur kan de få mannen att lämna sin fru.

Kvinnor som inleder relationer med gifta män generellt har låg självkänsla, de är direkt redo att få och nöja sig med mindre än normalt, hon kommer låtsas så klart att hon är nöjd med tillvaron men förr eller senare kommer det samtalet om att han måste välja. Om det är Hon som börjar samtalet, är chanserna att han lämnar sin fru minimala, skulle han vilja göra det skulle han gjort det snabbt utan några påtvingande “samtal” för att han ville så.
Forsätter hon förhållandet och väljer att vara kvinna nr 2 i någons mans liv är hon en sabotör för sig själv. Väldigt ofta tror dessa kvinnor innerst inne att de förtjänar inte kärleken, kärlek associeras med smärta och lidande och omedvetet dras hon till sådana situationer och förhållande där hon får bekräftat det hon innerst inne tror på, att man måste lida och förjäna kärleken. Som narkomaner med droger, vägrar de lämna förhållandet, plågar sig emotionellt och samlar på “smulor” från män de träffar.

Eftersom män gillar kvinnor med hög självkänsla är det rätt logiskt värför män så sällan lämnar sina fruar för älskarinnor, dessa kvinnor älskar inte sig själva, de går med på saker som en person med respekt för sig själv skulle inte göra. Kortsiktigt är det kanske kul men inte långsiktigt.

Så dumpa alla män som egentligen inte vill ha dig och jobba på din självkänsla och du kommer träffa en man som vill ha dig!

Och ja, han är en skitstöveln, men inte mot dig utan hans fru. 😉

Bitnami