Är du den älskade eller bekväma kvinnan för din man?

Alla kvinnor som är i relationer delas in i 2 grupper: älskade kvinnor eller bekväma kvinnor.
Måste säga att från ”älskad” till ” bekväm” går tjejerna över frivilligt, eftersom de tror att vara ”bekväm” för honom är lika med ”han lämnar mig aldrig”. Detta är en illusion. Det är just ”bekväma ” kvinnor som lämnas och män försöker och vill bli sitt bästa med kvinnor som är ”älskade”.

Så man kan ju undra vilka egenskaper har ”älskade” kvinnor?

Den absolut viktigaste är att hon älskar sig själv och hon använder inte sin gubbe för att rättfärdiga sina egna brister, rädslor eller blunda för sitt eget ansvar. Hon har ett självvärde, hon kompromissar inte med sina värderingar och hon har en standard.
Hon är inte rädd att vara ensam, hon BEHÖVER inte ha en man i sitt liv, men hon VILL ha honom. (Dessutom gillar hon motsatta kön, det är en förutsättning. Om du tycker att motsatta kön är ”idioter” kommer attraktionslagen presentera just för dig bara ”idioter” tills du ändrar på din fokus.)

Att vilja och behöva är 2 mycket olika saker. När du behöver är du beroende och kan inte tillföra så mycket själv då du är fokuserad på bara vad du kan få, du kommer så småningom förvandlas till ”behövande- needy” person och hela ditt beteende kommer ha utgångspunkt: ”jag behöver få…”.
Allt du kommer att göra, tom när du tror att du gör något för dig själv, förvandlas till görandet för någon annan.
Tex du tränar: För att hålla dig frisk och njuta av livet eller av rädsla att bli tjock, oattraktiv och ensam?
Du gör dig fin för dig själv så ofta som möjligt för det höjer ditt humör och självkänsla eller bara för att få reaktion, komplimanger, bli sedd osv
Du städar hemma för att du gillar ditt hem och trivs när det är rent eller för att få plus poäng och visa hur “duktig” du är?
Du gör tjänster och köper presenter för att få acceptans och passa in eller för att ge glädje och lyfta ovillkorligt, som till en hemlös?
Eller du gör inget överhuvudtaget för dig själv men hoppas att få det bästa av livet.

”Jag behöver” utgångspunkt tyder på brist inombords och vid brist inombords ser man bara brister hos andra. Man nöjer sig med det minsta pga rädsla och sin egen tro att man inte kan få det bättre. Dessutom drar man till sig partners med samma problem och 2 ”behövande” i relationen förvandlas snabbt till en mardröm.
När personen jobbar på sin självkänsla ändras allt, tom människor som man drar in till sitt liv presenterar sig annorlunda.

Ödmjukhet och tacksamhet utvecklas vid sidan om med ökad självkänsla. Det så du vet att du går åt rätt håll.
Självkänsla har inte så mycket att göra med vad du har eller inte har gått genom i livet. Det är din attityd gentemot händelser som spelar roll.
 
 
Bitnami