7 SÄTT ATT FÖRBÄTTRA DINA RESULTAT med ATTRAKTIONSLAGEN

Attraktionslagen fungerar som gravitationslagen, den fungerar oberoende från din tro på den och är konstant. Men det finns flera sätt som du minskar dess positiva inflytande. Om du inte får de resultat du önskar finns det en stor chans att du gör ett eller flera misstag.
En lätt justering kan vara allt som behövs för att få ut det mesta av dina ansträngningar.
Attraktionslagen är som ett recept. Om du hoppar över en ingrediens eller använder fel mängd blir du inte nöjd med resultatet.

Få attraktionslagen fungera för dig med dessa strategier:

1. VAR KONSEKVENT
Det är viktigt att tillämpa lagen dagligen. Tänk på det som träning. Du får inte bra resultat från ett träningsprogram om du bara tränar en gång. Daglig ansträngning är viktig om du vill se resultat.

2. VAR HANDLINGSORIENTERAD
Ett av de vanligaste felen i tillämpningen av lagen om attraktion är tron att du inte behöver vidta några åtgärder för att skapa resultat. Vad det nu är som du önskar dig kommer inte bara att realiseras ur luften.
Istället ska du tro på att attraktionslagen ger dig möjligheter. Det är ditt jobb att känna igen dem och få ut det mesta av dem. Vidta åtgärder när möjligheterna presenterar sig och lär dig att agera vid rätt tidpunkt.

3. VAR 100% BEKVÄM MED VAD DU VILL dra/locka/attrahera till dig. Du måste vara 100% bekväm med saken, person eller situation som du försöker få in i ditt liv. Om du har några reservationer kommer du inte lyckas.
Visualisera att du lyckas med dina ansträngningar och se hur du mår. Har du några reservationer, känner du motstånd inom dig? I så fall är det ett tecken på att du måste arbeta med den motstånd du känner.
Visualisera att göra vad som behöver göras för att lyckas. Hur känns det? Är du 100% bekväm med de steg du måste vidta? Om inte, har du lite att jobba med.

4. ANVÄND TIDEN RÄTT innan du somnar och direkt efter du vaknat. Det här är de två mest effektiva tider för omprogrammering av ditt undermedvetna och att nå ut till universum.
Skapa en vana att visualisera framgång vid dessa tillfällen. Håll det 100% positivt och fokusera på att känna dig lycklig, laddad och stolt över dig själv.

5.UNDVIK ATT OROA DIG FÖR HUR du ska åstadkomma något. Var fokuserad och tydlig på vad du önskar, vad du vill. Undvik att stressa över HUR du gör det. Det finns många sätt att nå något. Du behöver inte oroa dig för det. Rätt möjlighet kommer att presentera sig när tiden är rätt, när du är redo. Ditt jobb är att känna igen det.
Att oroa dig för hur du ska åstadkomma något visar tvivel. Det är en negativ syn på saken. Tvivel fungerar inte bra med attraktionslagen. Tvivel blockerar.

6. VAR TACKSAM FÖR DET DU REDAN HAR.
Det är möjligt att sträva efter mer och ändå vara tacksam för det du har. Låt dig själv känna tacksamhet varje dag. Gör en lista varje morgon och kväll. Det kan vara en mental lista eller en skriftlig lista. Se hur många saker du kan komma på.

7. FÖLJ DIN INTUITION.
Din intuition är en del av processen. Om du plötsligt känner att ringa någon, plocka upp telefonen. Känner du behov av att svänga vänster istället för höger på vägen hem? Gör det. Du är mycket klokare än vad du tror.

Attraktionslagen fungerar bra om du gör din del.
Några av de största misstagen är ett misslyckande med att vidta åtgärder när en möjlighet presenterar sig, konsistens och obekväm känsla med önskat resultat.

Också, kom ihåg att du inte kan få det du inte dras till. Du kan inte heller attrahera något annat än kaos till ditt liv om du inte är villig att göra något arbete alls.

Vad är NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering)

Vad är attraktionslagen,Law Of Attraction

7 SÄTT ATT FÖRBÄTTRA DINA RESULTAT med ATTRAKTIONSLAGEN

Bitnami